Winkelmandje
0 producten  0,00
Afrekenen
  • Groot christelijk assortiment
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen

Een persoonlijk kaart is altijd raak!

Organisaties/Instellingen

Morgensterkaarten is het eigentijdse kaartenprogramma van uitgeverij Ark Media. Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed, Heerenveen. Wij ontwikkelen en geven kaarten uit voor veel verschillende gelegenheden. Belangrijk kenmerk is dat de wenskaarten vaak iets laten zien van een christelijke identiteit. Onze collecties zijn eigentijds, kleurrijk, vernieuwend, verrassend en inspirerend.
 
Bent u als organisatie, kerk of instelling op zoek naar een speciale kaart voor relaties? Dan kunt u uitstekend terecht op deze website en heeft u uw keuze misschien zelfs al gemaakt uit ons assortiment kerstkaarten.
In ons assortiment zijn ook kaarten te vinden die gebruikt kunnen worden als uitnodigingskaart bijvoorbeeld.
 
Neemt u contact met ons op via verkoop@jongbloed.com om na te gaan of er voldoende voorraad beschikbaar is als het om grotere aantallen gaat. Vermeldt u dan het gewenste bestelnummer.
 
Wilt u uw relatiekaarten ingedrukt hebben met een persoonlijke tekst en/of logo, neemt u dan contact op met onze binnendienst via verkoop@jongbloed.com. Afhankelijk van de gewenste oplage onderzoeken wij de mogelijkheden. Over het algemeen geldt voor indrukken een minimumafname van ca. 250 stuks. U moet hierbij rekening houden met een levertijd van ca. 3 weken.
 
Een persoonlijke kaart is altijd raak!

Morgensterkaarten

Marktweg 73A
8444 AB HEERENVEEN
Telefoon: 0513 637 900
E-mail: verkoop@jongbloed.com
K.v.K. 01013925
BTW-nummer: NL006610523B01